Anmeldelse af Onehub virtuelt datarum

Onehub er en ung datarumsudbyder, der har forpligtet sig til at udvikle brugervenlig og funktionel software til datalagring og udveksling af data. Onehub prioriterer effektivt samarbejde både i forbindelse med interne arbejdsgange med stor betydning og i dagligdagen.

Onehub blev grundlagt i 2007 af et team af etablerede teknologieksperter. Virksomhedens værdier er etableret omkring optimalt design, stærk intern dynamik og uforbeholden tillid til produkterne. Onehubs hovedkvarter er beliggende i Seattle, WA.

Det virtuelle datarum Onehub kommer fra en række af virksomhedens andre produkter, hvoraf de fleste gør det lettere at dele filer online. Datarumsudbyderen tilbyder arbejdsplads-løsninger til små og mellemstore virksomheder inden for forskellige områder, hvor størstedelen af kunderne kommer fra de juridiske, finansielle, sundhedsmæssige og underholdningsmæssige sektorer.

Siden starten har Onehub arbejdet med over 1 million brugere fra 150 lande. I løbet af disse år har virksomheden gjort det muligt at opbevare over 4 milliarder filer sikkert.

Onehubs datarumssikkerhed er både fysisk og infrastrukturelt set sikret. Udbyderen bruger Amazon Web Services (AWS) til lagring af kundedata. AWS’ sikkerhedscertificeringer og overensstemmelser omfatter bl.a:

  • ISO/IEC 27001
  • SOC (1, 2, 3)
  • PCI-DSS
  • HIPAA
  • FedRAMP
  • GDPR og andre.

Nogle af sikkerhedsfunktionerne i Onehubs virtuelle datarum er 256-bit kryptering af datatransit, rollebaserede brugertilladelser, detaljeret aktivitetssporing, adgangsaftaler på dokumentniveau, vandmærker og to-faktor verifikation. 

Derudover kan Onehub datarumsbrugere drage fordel af kompleks håndhævelse af adgangskoder, tidsbestemt tilbagetrækning af filer og brugerdefinerbare sessionslogouts. Startups og andre find-søgere kan også drage fordel af at give flere interesserede parter adgang til indholdet i det virtuelle datarum uden at være opmærksomme på hinanden.

De dokumenthåndterings- og organisationsfunktioner, der tilbydes af Onehub datarumsudbyderen, gør det muligt at uploade store mængder filer, søge i fuldtekst, flytte filer mellem arbejdsområder ved at klippe eller kopiere dem, få vist dokumenterne fra en online browser og automatisk indeksering.  

Andre instrumenter i Onehubs virtuelle datarum omfatter white-label-tilpasning, DocuSign-integration og indbygget kommunikation med andre brugere.

Mens andre Onehub-tjenester opkræves pr. bruger, er gebyret for datarummet fastsat til 300 dollars om måneden ved årlig fakturering eller 375 dollars om måneden. Prisen dækker op til 5 brugere, og hver yderligere bruger øger prisen med 20 dollars. 

Onehub-pakken med virtuelle datarum giver også adgang til op til 200 arbejdsområder, brugerdefineret branding, 24/7-telefonsupport og ubegrænset lagerplads. Brugere kan bruge datarummet gratis i en prøveperiode på 14 dage.

Ifølge anmeldelser af online datarum er Onehub meget enkel at opsætte og bruge. De brugere, der tidligere har brugt Onehub-arbejdsrum, vil opleve en problemfri overgang, mens andre måske har brug for lidt minimal træning.

Selv om Onehub virtuelle datarum ikke er det billigste i segmentet af VDR-udbydere, der henvender sig til små og mellemstore virksomheder, peger mange brugere på en åben og gennemsigtig prisfastsættelse på forhånd. På denne måde er risikoen for uventet ophobning af de endelige omkostninger meget lav.

Onehubs supportteam er virksomhedens anden fordel. Datarumsudbyderen giver adgang til en stor database med problemløsninger samt et online billetsystem og telefonisk support.

På den anden side har flere nylige anmeldelser nævnt, at Onehub datarummet ser en smule forældet ud sammenlignet med konkurrenterne. Nogle funktioner er sværere at finde, især for uerfarne brugere.

Da Onehub-platformen er webbaseret, oplever flere brugere langsom behandling, når internethastigheden går ned. Andre udbydere af virtuelle datarum løser dette problem ved at tilbyde en offline desktop-applikation, som i øjeblikket ikke er tilgængelig hos Onehub.

Onehub tilbyder også applikationer til Android og iOS, som ifølge nogle anmeldelser ikke er så intuitive.

Gratis prøveperiode

14 dage

Opbevaring

Ubegrænset

Brugere

Ubegrænset