iDeals anmeldelse af virtuelle datarum

iDeals er førende på markedet for virtuelle datarum med sikre, innovative løsninger og værdifulde tilbud til virksomheder i forskellige sektorer. iDeals datarum giver alle parter, der er involveret i transaktionsprocessen, en behagelig og handlingsfokuseret oplevelse.  

iDeals blev grundlagt i 2008 med hovedkvarter i London, Storbritannien, af et team af professionelle softwareudviklere og globale dealprocessorer. Produktet med det virtuelle datarum samt yderligere kundeorienterede tjenester vandt hurtigt anerkendelse blandt brugerne og etablerede relationer med flere vigtige aktører på erhvervsscenen. Ud over hovedkvarteret i London har iDeals kontorer i New York, São Paulo og Hongkong.

iDeals virtuelle datarum tilbyder løsninger til små, mellemstore og store virksomheder samt til organisationer på virksomhedsniveau. Virksomheder inden for M&A, ejendomshandel, sundhedspleje og andre sektorer har henvendt sig til iDeals til forvaltning af følsomme data, forhandlinger og integrationer efter en handel.

I 2018 købte iDeals BoardMaps, en softwarevirksomhed til digitalisering af bestyrelsesinformationer fra Austin, TX. Opkøbet tilføjede et helt spektrum af styringsmuligheder til den eksisterende kapacitet i det virtuelle datarum og tiltrak et nyt segment af virksomhedskunder.

I løbet af årene har iDeals datarum opnået tillid fra 80 % af Fortune 500-virksomhederne på listen.

iDeals virtuelle datarumdatacentre er placeret i alle større regioner, herunder Nordeuropa, Nordamerika, Asien og Australien. De fysiske lokaler vedligeholdes i henhold til strenge industrideklarerende standarder, som f.eks:

  • ISO/IEC 27001
  • SOC (1 & 2)
  • GDPR
  • HIPAA
  • EU-US Privacy Shield og andre.

Sikkerhedsfunktioner i iDeals datarum omfatter 99,5 % oppetid på serveren, sikkerhedskopiering af data i realtid, protokoller til genopretning efter katastrofer, to-faktor verifikation og 256-bit AES-nøglekryptering. Brugerne har mulighed for at konfigurere beskyttelsen i overensstemmelse med enhver specifik virksomhedsstruktur, idet iDeals datarumsudbyder tillader op til 8 niveauer af rollebaserede tilladelser. 

Derudover kan brugerne justere sikkerheden for filer på dokumentniveau, opstille obligatoriske NDA-krav, begrænse adgangen baseret på IP-adressen og få adgang til komplette aktivitetsregistre.

Virksomheder med dedikerede it-sikkerhedskrav kan drage fordel af iDeals virtuelle datarum CMEK-teknologi og kontrollere de data, der er gemt i skyen.

For at hjælpe brugerne med at administrere og organisere dokumenterne i deres datarum tilbyder iDeals funktioner som træk-og-slip-opload, understøttelse af mange forskellige filformater, fuldtekstsøgning, automatisk indeksering og Windows Explorer-integration.

Brugerne af iDeals virtuelle datarum vil også kunne anvende dynamiske vandmærker til dokumenter, hvilket giver mulighed for at se et hegn til gennemgang af filer i offentlige rum og makulere filer på afstand, selv efter at de er blevet downloadet.

Afhængigt af den enkelte kundes projektstørrelse og funktionskrav tilbyder iDeals datarumsudbyderen tre prisplaner: Pro, Business og Enterprise. Business-pakken dækker f.eks. ubegrænsede brugere og projekter, avancerede samarbejdsfunktioner og op til 250 GB lagerplads. Kontakt udbyderen for at få et skræddersyet tilbud, der er estimeret i henhold til dine behov.

Mange online anmeldelser af virtuelle datarum henviser til iDeals som en intuitiv og brugervenlig platform. Nogle brugere nævner især den enkle opsætning og fleksibilitet med hensyn til tjenester og funktioner.

Andre anmeldelser af iDeals’ datarumsudbyder fremhæver et ekspertsupportteam, der er tilgængeligt 24/7/365. iDeals’ supportmedarbejdere taler 14 sprog og hjælper brugerne med spørgsmål, der rækker langt ud over tekniske vanskeligheder. For eksempel kan brugerne bede udbyderen om at overtage datarumstilpasning, scanning af dokumenter, brugerstyring og projektarkivering.

En betydelig mængde anmeldelser giver også positiv feedback om platformens tilpasningsevne til forskellige operativsystemer og enheder, den enkle måde at invitere brugere sikkert ind i det virtuelle datarum på og den flersprogede grænseflade, der muliggør hurtigere og mere effektiv international håndtering af handler.

Gratis prøveperiode

30 dage

Opbevaring

Ubegrænset

Brugere

Ubegrænset